Stefan Terink nieuwe Business Analyst bij Arthur D. Little

14 september 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Stefan Terink heeft de gelederen versterkt van Arthur D. Little. Hij is afkomstig van consultancyfirma Simon-Kucher & Partners. Bij Arthur D. Little zal Terink als Business Analyst breed worden ingezet op projecten op het snijvlak van strategie, innovatie en technologie.

Opleidingsachtergrond

In 2005 begon Terink zijn studie Industrial Engineering and Management aan de Universiteit van Groningen. Tijdens zijn studie was Terink actief als penningmeester binnen het bestuur van Groningse studievereniging TBV Lugus. Daarnaast was hij tussen 2008 en 2011 Student Assistant en in die rol verantwoordelijk voor het verzorgen van tutorials voor diverse vakken.

Stefan Terink - Arthur D Little

In 2011 was hij zes maanden exchange student aan de Technische Universität in Berlijn, waar hij extra Master Courses volgde. Tussen eind oktober 2011 en medio 2012 voltooide hij zijn afstudeerscriptie bij PostNL, gericht op het verbeteren van het sorteerproces bij het onderdeel PostNL Parcel Services. In 2012 rondde Terink zijn studie af en behaalde hij zijn Masterdiploma (Msc).

Werkervaring

Direct na zijn afstuderen begon Terink als Projectmanager bij De Nederlandse Onttinningsfabriek, waar hij 9 maanden werkte. Begin 2013 maakte hij de overstap naar de adviesbranche, en begon hij als Junior Consultant bij Simon-Kucher & Partners, een wereldwijde consultingorganisatie gespecialiseerd in marketing & sales vraagstukken.