Deloitte neemt 24 masterstudenten mee naar Barcelona

11 maart 2014 Consultancy.nl

Van 5 t/m 8 juni 2014 neemt Deloitte Consulting 24 topstudenten mee naar Barcelona voor de Deloitte Business Course 2014. Voor studenten is de Business Course de ideale mogelijkheid om het conultancyvak te leren kennen. Daarnaast maken de kandidaten kennis met mogelijk toekomstige Deloitte collega’s, temidden van een aangename en zonnige sfeer in de Spaanse stad Barcelona.

Deloitte Business Course: Barcelona

Tijdens de vierdaagse Business Course werken de masterstudenten aan diverse uitdagende cases en leren ze aan de hand van de Deloitte methodiek in een multidisciplinair team samen te werken aan een klantopdracht. Naast deze inhoudelijke invulling van de Business Course is er ook ruimte voor fun.

Ervaringen 

Regina Bruijnaers, Business Analyst binnen de Human Capital praktijk van Deloitte was deelnemer aan de Business Course in 2012. Volgens haar vormde de Business Course een goede combinatie tussen de kennismaking met Deloitte en het consultancyvak, en een dosis ontspanning. “Het was voor mij een unieke manier om in contact te komen met enkele professionals van Deloitte en de veelzijdigheid van de consultancy te leren kennen. Overdag werd er hard gewerkt aan opdrachten die gepresenteerd werden aan de klant. In de avond was er tijd om elkaar beter te leren kennen door gezellig met elkaar te dineren en het nachtleven van Barcelona te ontdekken. Work hard, play hard dus!”, aldus Bruijnaers.

Volgens Tijn van der Heijden, Business Analyst binnen de Technology Consulting praktijk en deelnemer van de afgelopen Business Course editie, helpt het evenement ook bij het maken van de juiste loopbaankeuze: “De Business Course was een erg leuke en leerzame week waarbij ik een goede indruk van Deloitte kon krijgen. Dat heeft mij dan ook doen besluiten dat ik zeer graag als consultant bij Deloitte aan de slag wilde gaan!" aldus de jonge consultant.

Aanmeld- en selectieprocedure

Aan de Business Course kunnen WO-studenten in de laatste fase van hun masterstudie meedoen. Voor meer informatie over de selectie- en aanmeldprocedure van de Deloitte Business Course, zie hier.

Nieuws

Meer nieuws over