Maarten Bellekom wint IT Talent van het Jaar 2014

25 februari 2014 Consultancy.nl
Meer nieuws over

De titel van ‘IT Talent van het Jaar’ is dit jaar naar Maarten Bellekom gegaan. Memory Events, marktleider in de organisatie van carrièrebeurzen, was in samenwerking met enkele gerenommeerde ICT-adviesbureaus verantwoordelijk voor de organisatie van de wedstrijd.

De 'IT Talent van het Jaar' award is bedoeld voor HBO-studenten met een technische, economische of IT-achtergrond, die een loopbaan in de IT-sector ambiëren. In samenwerking met Accenture, Avanade, Capgemini, CGI, NCIM, Sogeti en de Belastingdienst zette Memory Events de wedstrijd op poten.

Maarten Bellekom - IT Talent van het Jaar 2014

Bellekom was een van de studenten die onder het toeziend oog van ongeveer dertig adviseurs, recruiters en specialisten van reedsgenoemde bedrijven een zware selectie moest doorstaan. Daar slaagde hij met vlag en wimpel in: Bellekom mocht naast de eretitel van IT Talent 2014 ook een geldbedrag van €5.000 in ontvangst nemen.

Bellekom is student aan de Hogeschool in Holland Alkmaar, waar hij in 2010 aan de vierjarige studie Business IT & Management begon. Momenteel schrijf hij zijn afstudeerscriptie intern bij accountants- en adviesbureau EY in Amsterdam.