Rijnconsult en Finext betrokken bij Inspire2Lead event

05 maart 2014 Consultancy.nl

Op 26 maart vindt het evenement ‘Inspire2Lead’ plaats in Rotterdam. Inspire2Lead is een middag met bevlogen sprekers, waaronder Finext oprichter Wim Heuvelman, over hun zoektocht naar leiderschap en over vernieuwende bewegingen binnen hun organisatie of juist over de grenzen van organisaties heen. Zachtjes duwen, leiden zonder baas en het onmogelijke mogelijk maken is maar een greep uit wat deze middag aan de orde komt.

Inspire2lead is powered by Rijnconsult en evenementenorganisatie Constant in Beweging. De totale opbrengst van Inspire2Lead gaat naar het goede doel Alpe d’HuZes. Verder werken alle betrokkenen belangeloos mee aan de tweede editie van ‘Inspire2Lead’*.

Rijnconsult - Inspire2lead - Constant in beweging

Inspire2Lead: stimulerend leiderschap

Na de succesvolle eerste editie gaat Inspire2Lead in 2014 wederom over inspiratie en leiderschap. Het team achter Inspire2Lead definieert stimulerende leiders als “leiders die uitgaan van de kwaliteit van mensen en hen in hun kracht zetten”. Zeven van zulke stimulerende leiders zullen aan de hand van hun eigen ervaringen ingaan op hoe ambities waargemaakt kunnen worden. De centrale vraag waar de sprekers  een antwoord op zullen geven is: “Als er één ervaring is in jouw leven die je mag overdragen aan een volgende generatie, welke is dat dan?”

Een overzicht van de sprekers:

- Jan-Willem Brüggenwirth, director Brand Loyalty Special Promotions, neemt ons mee in het inspireren van anderen en zachtjes duwen om ambities te realiseren.

- Marga te Velde, kartrekker BIG Challenge, spreekt over de kracht van Big Challenge die bijdraagt aan een positiever imago van de sector

- Isabelle Lebrocquy, oprichter van oPuce voor ‘Volwaardig Werk na Kanker’, gaat door waar anderen stoppen om haar levenswerk te realiseren.

- Bob Richters, oprichter Hotspot Hutspot, vertelt over het onmogelijke mogelijk maken.

- Jan van Bodegom, oprichter en algemeen directeur Monro Ziekenhuis, realiseert zijn ideaal.

- Wim Heuvelman, oprichter van Finext, leidt een financieel adviesbureau zonder baas.

- Bernd Damme, jonge ondernemer 2012, partner en algemeen directeur bij Fazhan Venture, over ondernemerschap en zijn drive tot onafhankelijkheid.

Sprekers op Inspire 2 lead

Praktische informatie

Het evenement zal op 26 maart plaatsvinden op het schip Grace Kelly in Rotterdam van 13:00-18:00. De kosten voor het evenement bedragen €295. Meer informatie over het event, het programma, de sprekers en impressie van de editie van vorig jaar is te vinden op de website Inspire2Lead.nl.

*D-media leverde de website, nout design maakte het ontwerp, Zien&beelvorming verzorgt de openingsfilm en legt de middag vast op camera en puurfoto verzorgt de fotografie.

Nieuws

Meer nieuws over