Finext oprichter spreker op Inspire2Lead van Rijnconsult

06 juni 2014 Consultancy.nl

Op 26 maart organiseert Rijnconsult de bijenkomst ‘Inspire2Lead’ op het schip Grace Kelly in Rotterdam. Tijdens het evenement geven diverse sprekers, waaronder Finext oprichter Wim Heuvelman, hun visie op leiderschap en organisatiemodellen van de toekomst. Alle opbrengsten van het evenement gaan naar het goede doel Alpe d’Huzes. Verder werken alle betrokkenen belangeloos mee aan de tweede editie van ‘Inspire2Lead’.

Inspire2Lead: stimulerend leiderschap

Het hoofdthema van Inspire2Lead is stimulerend leiderschap. Adviesbureau Rijnconsult, de organisator van het evenement definieert stimulerende leiders als “leiders die uitgaan van de kwaliteit van mensen en hen in hun kracht zetten”. Zeven van zulke stimulerende leiders zullen aan de hand van hun eigen ervaringen ingaan op hoe ambities waargemaakt kunnen worden. De centrale vraag die ze met de deelnemers van het evenement zullen behandelen is: “Als er één ervaring is in jouw leven die je mag overdragen aan een volgende generatie, welke is dat dan?”

Rijnconsult-inspired2lead-logobalk

Een overzicht van de sprekers:
- Jan-Willem Brüggenwirth, director Brand Loyalty Special Promotions, neemt ons mee in het inspireren van anderen en zachtjes duwen om ambities te realiseren.
- Marga te Velde, kartrekker BIG Challenge, spreekt over de kracht van Big Challenge die bijdraagt aan een positiever imago van de sector
- Isabelle Lebrocquy, oprichter van oPuce voor ‘Volwaardig Werk na Kanker’, gaat door waar anderen stoppen om haar levenswerk te realiseren.
- Bob Richters, oprichter Hotspot Hutspot, vertelt over het onmogelijke mogelijk maken.
- Jan van Bodegom, oprichter en algemeen directeur Monro Ziekenhuis, realiseert zijn ideaal.
- Wim Heuvelman, oprichter van Finext, leidt een financieel adviesbureau zonder baas.
- Bernd Damme, jonge ondernemer 2012, partner en algemeen directeur bij Fazhan Venture, over ondernemerschap en zijn drive tot onafhankelijkheid.

sprekers-inspired2lead

Praktische informatie

Het evenement zal op 26 maart plaatsvinden op het schip Grace Kelly in Rotterdam van 13:00-18:00. De kosten voor het evenement bedragen €295. Meer informatie over het event en de sprekers is te vinden op de website Inspire2Lead.nl.

Nieuws