Tom De Waele partner bij Bain & Company Dubai

21 februari 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Bain & Company heeft onlangs Tom De Waele benoemd tot het partnerteam van het Dubai kantoor. De Belg werkt al meer dan tien jaar voor Bain & Company en richt zicht met name op de financiële sector.

Tom De Waele heeft zijn gehele loopbaan gewerkt voor de wereldwijde strategy consulting organisatie. Begonnen als stagiair in de zomer van 2002, groeide hij snel door de rangen: Consultant, Case Team Leader, Manager, Principal en uiteindelijk tot Partner. Hij heeft ervaring met het adviseren van klanten binnen alle segmenten binnen de bankensector, waaronder retail banking, corporate banking, asset management en de kapitaalmarkt. De Waele behaalde een Master in Engineering aan de Universiteit van Antwerpen en tevens een MBA aan INSEAD.

Binnen het strategie adviesbureau overziet De Waele Bain’s Customer Strategy en Marketing Practice voor de Midden-Oosten regio.

Tom De Waele - Bain & Company

“Het Midden-Oosten is een essentiële markt voor Bain & Company, en het hebben van het juiste talent is noodzakelijk. Met zijn ruime ervaring binnen de financiële diensten sector heeft Tom een waardevolle bijdragen geleverd aan de organisatie en aan bedrijven binnen de regio” zegt de Belg Luc Luyten, sinds medio vorig jaar Bain’s Managing Director voor de Midden-Oosten regio. “We zijn ervan overtuigd dat zijn ervaring een belangrijke sleutel zal zijn voor de successen van onze klanten”.

“Business in het Midden-Oosten bruist van de activiteit, die zowel spannend als uitdagend kan zijn voor onze nationale en multinationale klanten” aldus De Waele. “Ik kijk er naar uit om samen te werken met het gehele partner team om deze organisaties te helpen bij het maximaliseren van kansen en het behalen van duurzame, blijvende resultaten”.