EFR Business Week wervingskans voor adviesbureaus

27 december 2013 Consultancy.nl

Van 2 april t/m 11 april 2014 vindt de 30ste editie van de EFR-Business Week plaats, een groots studentencongres op de Erasmus Universiteit, georganiseerd door de Economische Faculteitsvereniging Rotterdam. Tijdens het evenement worden diverse kleinere en grotere congressen en recruitment activiteiten georganiseerd waar de politiek, organisaties, adviesbureaus en studenten samenkomen. Doel van het evenement is studenten te inspireren om boven zich zelf uit te stijgen, aldus Daan Evans, een van de Congres Managers van de EFR Business Week in 2014.

De EFR Business Week, een jaarlijks studentencongres waar het bedrijfsleven, de politiek en studenten bijeenkomen tijdens diverse congressen en recruitment activiteiten – vindt jaarlijks plaats. In de afgelopen editie waren er diverse prominente internationale sprekers aanwezig, waaronder Frans van Houten (CEO van Philips), Marc Dullaert (Nederlandse kinderombudsman) en Jan Peter Balkenende (partner EY). Naast de aanwezigheid van deze bekende sprekers werden er gedurende het evenement tientallen grote en kleine congressen gehouden, waarbij studenten deze politici en vertegenwoordigers van bedrijven ook konden ontmoeten. Ook in 2014 zullen er volop prominente sprekers aanwezig zijn tijdens het evenement.

ERF Business Week

Speciaal evenement
De EFR Business Week 2014 leent zich ook voor recruitment doeleinden. Zo worden onder andere presentaties, inhousedagen en zogeheten Company Dinner’s georganiseerd. Vooral de grotere multinationals die ruime wervingsbudgeten hebben zullen daar gebruik van maken. Maar volgend jaar wordt voor het eerst ook een speciaal evenement voor de kleinere adviesbureaus gehouden, zodat aan deze belangrijke doelgroep niet wordt voorbijgegaan, bevestigt Evans.

Het specifieke evenement voor consultancybureaus zal aftrappen met een heuse wijnproeverij, waarbij studenten en consultancybureaus met elkaar in contact worden gebracht. Later op de dag zal er een borrel volgen, waar studenten en ondernemers vrijblijvend met elkaar in gesprek kunnen gaan. “De EFR-Business Week is een uitstekende mogelijkheid voor consultancybureaus om goede studenten te ontmoeten” sluit Evans af. Zie deze pagina voor meer informatie.

Nieuws

Meer nieuws over