KPMG consultants winnen PON outsourcing Essayprijs

19 december 2013 Consultancy.nl

Platform Outsourcing Nederland (PON) heeft vorige week zijn jaarlijkse Essayprijs uitgereikt. De award voor de beste thought leadership binnen het outsourcing-domein ging naar twee consultants van KPMG: Erik Beulen en Jonathan Aarnouts.

Het PON heeft de Essayprijs dit jaar in het leven geroepen om de waardering uit te spreken voor iedereen die hun outsourcingsdeskundigheid op papier deelt met anderen en op deze manier een bijdrage levert aan het verder professionaliseren van het vakgebied. Met deze award moedigt de vereniging sourcing experts aan om thought leadership te creëren en deze te delen.

De jury, bestaande uit Bauke van Daalen (ISG), Piet Beentjes (ABN Amro) en Jan Bergstra (UvA) hebben de essays beoordeeld op 3 criteria: vernieuwing, relevantie en inhoudelijke toegankelijkheid.

Eruk Beulen - Jonathan Aarnouts - PON

Na een zorgvuldig selectietraject zijn vier artikelen genomineerd voor de Essayprijs:
- Erik Beulen en Jonathan Aarnouts (KPMG) met ‘Innovatie in IT-outsourcing: Regel of uitzondering?’
- Raymond Linkers (Metri) met het artikel 'Sourcingstrategie voor de cloud'
- Bart v/d Linden (ConQuaestor) en Alan Steele Nicholson (Conway); 'Innovatie in theorie & praktijk'
- Ronald Israëls (Quint) met 'Regie goes virtual. De invloed van de cloud op de regievoering'

De PON Award Essayprijs 2013 ging uiteindelijk naar Erik Beulen en Jonathan Aarnouts, werkzaam als respectievelijk Director en Adviseur voor KPMG Advisory. Volgens het juryrapport levert de winnende essay ‘Innovatie in IT-outsourcing: Regel of uitzondering?’ nuttige handvatten. “Het artikel is duidelijk en goed leesbaar en gebaseerd op recente onderzoeksresultaten en levert meer dan opinies alleen. Er is gekozen voor een leuke invalshoek en het essay geeft de lezer een aantal bruikbare inzichten”.

Nieuws

Meer nieuws over