Capco versterkt Banking tak met senior adviseurs

11 december 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel

Capco, een wereldwijde consulting organisatie die zich puur richt op de financiele diensten industrie, heeft twee senior benoemingen doorgevoerd in zijn Global Banking Practice.

In een persverklaring laat Capco weten dat Jonathan Gray en Nic Parmaksizian als respectievelijk Partner en Director aan de slag zullen gaan bij Capco. Gray komt van Accenture, waar hij meer dan 20 jaar werkte. In de afgelopen jaren was hij lead client service partner (LCSP) voor Barclays en Senior Executive binnen de banking industry praktijk. “Capco wordt al lange tijd erkend als een bron van toonaangevende industriekennis binnen de bankensector. Ik ben verheugd om mij bij dit team te voegen op een moment waarop er zoveel opwindende ontwikkelingen spelen” zegt Gray.

Nic Parmaksizian en Jonathan Gray

Parmaksizian heeft ook een achtergrond bij Accenture. In 1998 startte hij zijn loopbaan bij de internationale consultingorganisatie, waar hij uiteindelijk 8 jaar werkte. Eind 2006 maakte hij de overstap naar Barclays en nu, zeven jaar later, keert hij terug naar de adviesbranche door zijn benoeming bij Capco. Bij de Britse bank richtte hij zich voornamelijk op commerciële vraagstukken, zoals sales, marketing, en CRM in retail banking.

Nic Parmaksizian’s significante industriekennis, die hij opdeed tijdens zijn tijd bij Barclays binnen een aantal senior functies met betrekking tot consumenten-ervaring, zal Capco’s kwalificaties een verdere boost geven op dit gebied” zegt Christopher Geldard, het wereldwijde hoofd van Capco’s Banking praktijk. Geldard was enkele weken geleden aangesteld in deze rol, en heeft ook een jarenlange achtergrond bij Accenture.