Christopher Geldard leidt Banken praktijk van Capco

15 november 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Capco heeft de Engelsman Christopher Geldard aangesteld om de Global Banking praktijk van het bedrijf te gaan leiden. Hij zal ook een lid worden van Capco’s Global Executive Management Team.

Christopher Geldard heeft een uitgebreid ervaring  in het adviseren van wereldwijde financiële instellingen, met een focus op strategie, operaties en grote IT transformaties. Hij werkt sinds begin dit jaar voor Capco, na zijn overstap van Accenture, waar hij een Senior Partner was en deel van het Leadership Team van Accenture UK. Voor zijn zesjarige periode bij Accenture was hij Banking Lead van CGI in het Verenigd Koninkrijk. Hij startte zijn carrière bij IBM in 1992, als een systeemingenieur op het gebied van core banking en payments.

Christopher Geldard - Capco

“We zijn trots dat we iemand van Christophers’s kaliber hebben ingehuurd. Zijn profiel binnen de banking industrie en zijn bewezen succesvolle track record straalt Capco’s wereldwijde toewijding uit, in het ondersteunen en klaarstomen van onze bankklanten voor een nieuw tijdperk van klantervaringen en service” zegt Rob Heyvaert, CEO van Capco.

“Capco heeft significante banking ervaring, en werkt momenteel met veel wereldwijde banken samen om hun toekomst te bepalen. Onze doelstelling is het produceren van nieuwe en toonaangevende antwoorden voor de uitdagingen van klantbetrokkenheid, loyaliteit en omzetgroei. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met het industrie team en de banken te ondersteunen bij hun strategische uitdagingen” zegt Christopher Geldard in een reactie op zijn benoeming.