Cisco topman Coks Stoffer versterkt Capgemini NL

02 december 2013 Consultancy.nl

Capgemini Nederland heeft per 1 december Coks Stoffer benoemd tot Vice President. Hij is afkomstig van Cisco, waar hij acht jaar lang Algemeen Directeur was van de Nederlandse landenorganisatie. Stoffer wordt bij het ICT-adviesbureau verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van de divisie Application Outsourcing.

Stoffer’s commerciële focus zal met name liggen op het uitbouwen van de Application Lifecycle Services dienstverlening. Deze propositie speelt in op de behoefte van organisaties om applicaties efficiënter te beheren en om met IT beter en sneller in te kunnen spelen op nieuwe vragen vanuit de organisatie. Doelstellingen zijn naast kostenbeheersing een hogere productiviteit, meer flexibilisering van applicaties en een betere afstemming van IT op de bedrijfsstrategie.

Coks Stoffer - Capgemini

“De expertise en ervaring van Coks Stoffer zullen ons helpen om onze positie in deze belangrijke markt verder uit te bouwen” zegt Bert Jan de Jongh, algemeen directeur van Application Outsourcing bij Capgemini Nederland. “CIO’s staan voor de uitdaging om kosten te besparen en tegelijkertijd vernieuwingen door te voeren tegen de achtergrond van een vaak zeer complex applicatielandschap. Vanuit de markt is dan ook veel belangstelling voor onze aanpak”.

Coks Stoffer heeft zo'n dertig jaar ervaring in de ICT-sector. Voordat zijn tijd bij Cisco was hij onder andere werkzaam bij IT-dienstverlener EDS, YourNews, Lotus en Tandem.

Nieuws

Meer nieuws over