HR dienstverlener Aon Hewitt saneert 45 banen in UK

15 november 2013 Consultancy.nl

Aon Hewitt, de HR dienstverlener van risicoadviseur en verzekeringsmakelaar Aon, heeft aangekondigd dat het 45 banen zal schrappen in het Verenigd Koninkrijk.
 
In een persverklaring laat Aon weten dat het zijn benefits administration en zijn HR business process outsourcing (HRBPO) units in de UK gaat samenvoegen. De benefits administration praktijk biedt payrolling en andere compensation- en benefits oplossingen aan klanten. De HRBPO tak is de outsourcing afdeling van Aon die het beheer en onderhoud van HR processen en systemen van organisaties overneemt.
 
Aon Hewitt - HR Revolution
 
De fusie tussen de afdelingen zal volgens Aon de efficiëntie verhogen. Het grootste gedeelte van het werk van de 45 ontslagen werknemers zal worden overgezet naar Polen, waar Aon sinds 2005 een outsourcing centrum heeft.
 
De ontslagen zullen binnen heel de UK vallen. Met name leiderschaps- en operationele staf functies zullen betroffen worden. De huidige Managing Director voor benefits administration Stuart Heatley is aangesteld om de overgang te leiden, maar na de doorvoering zal hij zijn rol neerleggen en de organisatie verlaten.

Nieuws