Niche adviesbureau Coniche koopt recruiter Accelerate

14 november 2013 Consultancy.nl

Advies- en interimorganisatie Coníche heeft werving- en selectiebureau Accelerate overgenomen. Door de acquisitie kan Coníche opdrachtgevers nu ook helpen met het leveren van vast personeel.
 
Coníche is in 1994 opgericht en is een niche speler in de adviesbranche: het advies en interimbureau richt zich puur op het klantcontact segment. Coníche heeft een kernteam van zo’n 15 consultants en werkt daarnaast met een grote groep van zelfstandige klantcontact professionals.
 
Accelerate heeft circa 16 jaar ervaring in de werving- en selectiebranche en een netwerk van meer dan 8.000 klantcontactprofessionals.

Niche adviesbureau Conich koopt recruiter Accelerate

Tijdelijk en vast

In een persbericht laat Coníche weten dat de overname in lijn is met de veranderende dynamiek in de klantcontactbranche. Zo is het van steeds minder belang voor opdrachtgevers of hun wervingsbehoefte wordt ingevuld door vast of tijdelijk personeel. Ook aan de zijde van de kandidaten is een soortgelijke trend zichtbaar. “Kandidaten zijn in toenemende mate op zoek naar een uitdagende rol of functie dan een vast dienstverband” aldus het advies- en interimbureau.
 
Om beter in te spelen op deze behoefte besloten Coníche en Accelerate eerder dit jaar om met in elkaar in gesprek te gaan over mogelijke samenwerking, maar uiteindelijk is besloten het recruitment-kantoor over te nemen.

Aanvulling op dienstverlening

Volgens Marco Vianen, directeur van Coníche, levert de toevoeging van Accelerate een belangrijke aanvulling op de dienstverlening. “Vast, payrolling, deta-vast, interim, projectmatig of kortstondig advies, we bieden het nu allemaal”. Collega Bas Nieboer, directeur van Accelerate, vult aan: “Wij zijn nu nog beter in staat innovatieve oplossingen te bieden voor onze opdrachtgevers en bieden daarnaast een kansrijke omgeving voor de professionals van beide bedrijven”.

Nieuws

Meer nieuws over