Sam Trentelman versterkt BDO Recruitment Solutions

20 november 2013 Consultancy.nl

Sam Trentelman (34) is onlangs als HR-adviseur in dienst getreden bij BDO Consultants, de adviestak van BDO. Zij is afkomstig van Tence Inzetbureau, waar ze verantwoordelijk was voor corporate sales. Bij BDO zal ze zich richten op het verder uitbouwen van de Recruitment Solutions dienstverlening.

De Recruitment Solutions praktijk van BDO ondersteunt opdrachtgevers bij de werving en selectie van (hoger) management- en directieposities. De unit verzorgt zowel tijdelijke als permanente capaciteitsvraagstukken op het gebied van Finance, Commercie, HR en toezicht.

Sam Trentelman - BDO

Sam Trentelman begon haar loopbaan bij Fairfood International, waar ze aan de slag ging als Campaign & Lobby medewerker. Vervolgens heeft ze gewerkt bij Centraal Beheer Achmea en Sundisc Abrasives, een producent van lamellenschijven. Tussen medio 2007 en eind 2012 was ze werkzaam bij Werkwijzer Uitzendbureaus, een netwerk van detacheerders gespecialiseerd in de branche Zorg, Transport & Logistiek, Industrie & Techniek, Duurzaamheid en Zakelijke Dienstverlening. In december 2012 maakte ze de overstap naar branchegenoot Tence Inzetbureau*, waar ze als Salesmanager verantwoordelijk was voor corporate sales.

* Tence Inzetbureau heeft 32 vestigingen verspreid over Nederland en is onderdeel van Vebego International, een familiebedrijf uit Voerendaal met een omzet van €1.088 miljoen.

Nieuws

Meer nieuws over