Ex Protiviti MD Carolina Wielinga CFO Rabo Vastgoed

11 november 2013 Consultancy.nl

Rabo Vastgoedgroep heeft Carolina Wielinga per 1 november 2013 benoemd tot Chief Financial en Risk Officer. Zij volgt Jos van Lange op, die eerder dit jaar werd aangesteld als bestuursvoorzitter van Rabo Vastgoedgroep. Wielinga werkte in het verleden meer dan 15 jaar in de adviesbranche, voor Protiviti, KPMG en Arthur Andersen.
 
Carolina Wielinga (43) is een all-round finance executive met 20 jaar werkervaring. Ze heeft zowel binnen en buiten de adviesbranche uitgebreide ervaring opgedaan met het managen van omvangrijke multidisciplinaire (financiële) projecten bij internationale cliënten.
 
Carolina Wielinga - Rabo Vastgoedgroep
 
In haar laatste functie was Wielinga Senior Director Finance bij VION Food Group. Tussen eind 2005 en eind 2010 was ze werkzaam voor Protiviti, een internationaal adviesbureau op het gebied van riskmanagement, business consulting en audit. Samen met Carl Messemaeckers* bekleedde ze de functie van Managing Director van Protiviti Nederland.
 
Daarvoor werkte Wielinga zo’n 3 jaar voor KPMG, waar ze zich richtte op financial management en restructuring, en bijna 10 jaar voor Arthur Andersen, waar ze onder meer betrokken was bij de opzet van de Risk Consulting praktijk.
 
Carolina Wielinga heeft een Master in Bedrijfskunde behaald aan de Rijksuniversiteit Groningen en een RA in Accountancy aan de Vrije Universiteit Amsterdam (VU).
 
* Carl Messemaec is momenteel Risk Manager van Imtech Nederland.

Nieuws

Meer nieuws over