Finext en KPMG kanshebber Financial Marketing Award

21 oktober 2013 Consultancy.nl

Op 3 december 2013, tijdens de 19de ‘Nationale Dag Financiële Marketing’, worden de ‘Financial Marketing Award 2013’ uitgereikt. De award wordt uitgereikt aan een marketingconcept in de financiële wereld waar de maatschappij echts iets aan heeft. Op de longlist staan zo’n 30 bedrijven/initiatieven, waaronder adviesbureau Finext en ‘The Social Banker 2.0’, een initiatief van KPMG. De shortlist wordt volgende week bekendgemaakt.
 
Jaarlijks gaan initiatiefnemers van de award – VVP en For All Finance – op zoek naar financiële marketingparels. Vorig jaar werd de ‘Financial Marketing Award’ (FMA) gewonnen door Onderling.nl, een initiatief van FBTO. Eerdere winnaars zijn onder meer: SNS Bank, De Hypotheekshop, ASN Bank, Rabobank en InShared.
 
De jury* heeft inmiddels samen met de zogenaamde FMA-spotters** de longlist voor de 2013 editie bekendgemaakt. Meer dan 30 innovatieve marketingconcepten staan op de lijst, waaronder adviesbureau Finext en ‘The Social Banker 2.0’, een initiatief van KPMG gericht op de financiële sector.
 
Finext - KPMG - Financial Marketing Award
 
Ook zijn 'ridders’ en ‘amazones’ bekendgemaakt, marketing professionals die in het afgelopen jaar een verschil hebben gemaakt binnen de financiële sector. Het betreft: Dirk Bezemer, Marcel de Berg, Felix Rottenberg, Douwe Dijkstra, Wilma de Bruijn, Robert Rubinstein, Igor Kluin, Bernard Lietaer, Redactie VPRO Tegenlicht, Cees Grimbergen, Frederike Hegger, Joris Luyendijk en de Broodfondsmakers André Jonkers, Biba Schoenmaker en HaikoLiefman.
 
Op dinsdag 29 oktober komen de jury en FMA-spotters in Amsterdam bijeen om de longlist-kandidaten door te nemen en de shortlist samen te stellen.
 
* De jury bestaat uit: voorzitter Kim Cramer (BR-ND), Cornelie van Bergenhenegouwen (ex Reaal, ex STV), Rens van Tilburg (Sustainable Finance Lab en Stichting Onderzoek Multinationale Ondernemingen), Krijn Schuurman (InterimIC en IPAN) en Arjen Bijlsma (NIMA).
 
** De FMA-spotters zijn: Marieke van Zuien (BNP Paribas Cardif), Marleen Janssen Groesbeek (Platform Pure Winst), Jelle Bartels, Ivo Valkenburg, Alexander Koene (BR-ND) en Helen Toxopeus (Economy Transformers).

Nieuws

Meer nieuws over