800 procent groei voor IT adviesbureau Conclusion FIT

15 oktober 2013 Consultancy.nl

IT adviesbureau Conclusion FIT mag zich wederom een van de snelst groeiende technologiebedrijven van de Benelux noemen.
 
Jaarlijks brengt accountants- en adviesbureau Deloitte de 50 snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland en België in kaart. Bedrijven worden gerangschikt op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2008 - 2012). De winnaars van de zogenaamde ‘Deloitte Techology Fast50’ zijn afkomstig uit de publieke en private sector en omvatten alle technologie segmenten waaronder software, internet, medische apparatuur, computers, communicatiemiddelen, media en IT advies.

Conclusion FIT

Voor het vierde jaar op rij behoort Conclusion FIT tot de top 50. Met een omzetgroei van maar liefst 801% tussen 2008 en 2012 wist het IT consultancybureau dit jaar plek 29 te bemachtigen in de Deloitte Technology Fast50. Vorig jaar eindigde Conclusion FIT ook al op plek 29 in de ranking.
 
Conclusion FIT - 800 procent groei
 
“Wij zijn er trots op dat Conclusion FIT dit jaar in de categorie technology, media en telecommunicatie als 29ste is geëindigd. Deze uitslag is een erkenning voor onze activiteiten van de laatste jaren. Dit succes kan uiteraard alleen bereikt worden door grote toewijding van onze klanten en tomeloze inzet van onze collega’s” zegt Jolanda Bastiani, directeur van Conclusion FIT. De sterke prestatie heeft volgens Bastiani voor een groot gedeelte te maken met de gekozen koers van het technologiebedrijf. “Deze uitslag zien we als bevestiging vanuit de markt dat we de juiste strategie en focus hanteren”.

Top drie Techology Fast50

De top drie van de Deloitte Techology Fast50 lijst van 2013 bestaat uit Adyen (payments specialist; 14.284% groei), Improve Digital (digital marketing; 8.662% groei) en Greenpeak Technologies (wireless communication; 5.340% groei).
 
* Conclusion FIT heeft zo’n 250 medewerkers en is onderdeel van zakelijke dienstverlener Conclusion.

Nieuws

Meer nieuws over