Steve Barker leidt Human Capital tak van Resources

04 oktober 2013 Consultancy.nl

Resources Global Professionals (RGP) heeft Steve Barker benoemd tot hoofd van zijn wereldwijde Human Capital praktijk. Barker, die al meer dan 13 jaar voor het internationale adviesbureau werkt, wordt verantwoordelijk voor het leiden van alle Human Capital service lines binnen het kantorennetwerk van Resources en het verder realiseren van de ambitieuze groeistrategie op het gebied van HR en Change.

“Ik ben erg verheugd om Steve in deze nieuwe rol te mogen verwelkomen en ben positief over de richting die de praktijk inslaat”, zegt Tony Cherbak, Chief Executive Officer van RGP. “Tijdens zijn dienstverband bij RGP, heeft Steve zeer goed werk geleverd bij het integreren van change management strategieën in de oplossingen voor de uitdagingen van onze klanten”.

Resources Global Professionals

Steve Barker voegde zich bij Resources in 2000 om te helpen bij het opstarten van de Human Capital praktijk. Voordat hij werkzaam werd bij RGP, was Barker onder andere Principal bij Strategic Emplyment Solutions – een consulting organisatie gespecialiseerd in VS werkgelegenheidspraktijken – en was hij Vice President van HR voor een grote Amerikaanse zorginstelling. Gedurende zijn 25 jaar in het veld, heeft hij uitgebreide ervaring opgedaan in human resources, change management, business transformaties en engagement.

“Ik ben erg verheugd en vereerd dat ik de Human Capital praktijk mag leiden. Onze praktijk, met een langdurige focus op change management, is uniek gepositioneerd om te werken met klanten om innovatieve en resultatengerichte people strategieën te ontwikkelen”.

Steve Barker - Resources Global Professionals

Resources - Human Capital

Human Capital is naast Finance & Accounting, Information Management, Risk & Compliance en Supply Chain een van de vijf servicegebieden van Resources. De belangrijkste dienst omvat Organization Development, HR Technology, HR Operations en change management. Begin dit jaar werd Jonathan Wesoky nog benoemd tot het wereldwijde hoofd van Supply Chain en eind vorig jaar werd Shauna Watson aangesteld als Global Managing Director van de Finance & Accounting praktijk.

Nieuws

Meer nieuws over