Resources benoemt Global Head Finance & Accounting

12 december 2012 Consultancy.nl

Resources Global Professionals heeft Shauna Watson aangesteld als Global Managing Director van de Finance & Accounting praktijk. Watson wordt verantwoordelijk voor de aansturing van de wereldwijde practice en voor het ondersteunen van account teams bij de ontwikkeling van nieuwe klantenrelaties. Daarnaast wordt ze als subject matter expert verantwoordelijk voor het monitoren en analyseren van de internationale accounting reglementen.
 
Finance & Accounting tak
De functionele dienstverlening van het adviesbureau bestaat uit vijf practices: naast Finance & Accounting zijn dat Human Capital, Information Management, Risk & Compliance en Supply Chain.
 
RGP - Consulting
 
“We zijn zeer blij dat Shauna Watson lid wordt van ons senior management team”, zegt Tony Cherbak, Chief Operating Officer van Resources. “Haar achtergrond in klantenservice, kapitaalmarkttransacties en technische accounting, gecombineerd met jarenlange leiderschapservaring, maakt haar een perfecte keuze om onze Finance & Accounting praktijk te leiden en verder doen groeien”.

In de afgelopen vijftien jaar heeft Shauna Watson een rijkdom aan ervaring opgebouwd in de boekhoudkundige regelgeving, zoals US GAAP, IFRS, SEC en PCAOB. Voorheen werkte ze bij Air Lease Corp (director Finance and Accounting), Northrop Grumman (corporate director Technical Accounting) en meer dan tien jaar bij accountancy- en adviesbureau PwC. Binnen PwC was zij onder andere werkzaam voor PwC’s Global Capital Markets Group, waar ze advies gaf over US GAAP en SEC-wetgeving, en werkte ze nauw samen met fusie- en overnameteams.

“Ik ben opgetogen over mijn toetreding tot de Resources-familie”, zegt Watson. “Bedrijven staan in het huidige economische klimaat en de huidige regelgeving voor immense uitdagingen, en ik kijk ernaar uit om onze klanten, en Resources zelf, te helpen om door deze complexe problemen te navigeren”.

Nieuws

Meer nieuws over