Jonathan Wesoky wereldwijde hoofd Supply Chain RGP

24 april 2013 Consultancy.nl

Resources Global Professionals heeft Jonathan Wesoky benoemd tot Global Managing Director van de Supply Chain Management praktijk. Wesoky wordt verantwoordelijk voor de verdere groei van de wereldwijde tak en de ontwikkeling van toonaangevende supply chain oplossingen voor RGP klanten.
 
Dienstverlening
De dienstverlening van het internationale adviesbureau bestaat uit vijf practices: naast Supply Chain zijn dat Finance & Accounting, Human Capital, Information Management en Risk & Compliance.
 
“Wij feliciteren Jonathan met deze welverdiende promotie” zegt Tony Cherbak, Chief Operation Officer van het adviesbureau. “Jon heeft een grote dosis ervaring in het oplossen van diverse uitdagingen op het gebied van supply chain en logistiek”.

Jonathan Wesoky wereldwijde hoofd Supply Chain RGP
 
Jonathan Wesoky voegde zich in 2005 bij Resources Global Professionals en is een expert in contract management, het procure-to-pay proces, voorraad management, logistiek en transport. Voordat hij werkzaam werd bij RGP was hij Director bij BearingPoint waar hij  leiding gaf aan de Supply Chain praktijk in de VS. Daarvoor was hij senior manager bij Andersen Business Consulting. In de VS is hij regelmatig spreker bij nationale en international supply chain conferenties.
 
“Ik ben erg verheugd over deze nieuwe rol en over RGP’s onafgebroken inzet om te bouwen aan een supply chain consultancy praktijk van wereldklasse”, zegt Wesoky. “Ons team van ervaren consultants en onze expertise in operationele verbetering en risk management liggen perfect in lijn met de groeiende focus die onze wereldwijde klanten leggen op supply chain prestaties”.

Nieuws