CGI partner Stephan Linnenbank naar Sia Partners

03 september 2013 Consultancy.nl

Stephan Linnenbank is als Associate Partner gestart bij Sia Partners. Hij is afkomstig van CGI, waar hij de afgelopen 1,5 jaar partner was binnen de Financial Services praktijk. Bij Sia Partners wordt hij verantwoordelijk voor de uitbouw van de consultingpraktijk gericht op de financiële dienstverleners in zowel Nederland als België.

Stephan Linnenbank heeft een jarenlang trackrecord in management consulting gericht op financiële dienstverleners. Hij begon zijn carrière bij AMI*, een database marketing expert. Na 2 jaar bij AMI maakte hij de overstap naar Scope, een Nederlands softwarebedrijf gespecialiseerd in CRM-technologieën. Vervolgens werkte Linnenbank tussen 1994 en 2000 voor Jaarbeurs Utrecht, NVS Verzekeringen en de financiële instelling AIG. Medio 2000 voegde hij zich bij Paul Postma Marketing Consultancy (PPMC), dat destijds onderdeel was van Big Four kantoor EY**. Bij PPMC was hij verantwoordelijk voor de Marketing Intelligence afdeling en lid van het management team.

Sia Partners - Stephan Linnenbank

In 2005 verhuisde hij naar Atos Consulting, waar hij doorgroeide tot partner en hoofd van de 'Insurance & Pensions’ praktijk van het adviesbureau. Eind 2011 verliet hij het advieskantoor, en na een korte periode als zelfstandig adviseur startte Linnenbank medio vorig jaar als partner Financial Services bij dienstverlener CGI. Ook daar gaf hij leiding aan de 'Insurance & Pensions’ tak, met een focus op de business consulting proposities.

* Architects in Marketing Informatics (AMI) werd in 1990 opgericht. In 2002 besloten AMI samen met Kern Habbema & Yap BMB te fuseren en verder te gaan als Publicis Dialog.

** Na de overname van Ernst & Young Consulting door Capgemini besloot Paul Postma Marketing Consultancy om zelfstandig verder te gaan.

Nieuws

Meer nieuws over