Hans Goorhuis partner bij Taurus Corporate Finance

17 juni 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Taurus Corporate Finance heeft Hans Goorhuis per 1 september 2013 benoemd tot partner. Hij is afkomstig van de Rabobank, waar hij de afgelopen 20 jaar werkzaam was in diverse leidinggevende functies in de regio Twente. Binnen het corporate finance adviesbureau gaat hij zich richten op onder meer bedrijfsfinanciering, bedrijfswaardering en fusie & overname vraagstukken
 
Hans Goorhuis heeft circa 25 jaar gewerkt in de bankensector, eerst drie jaar bij de ING en vervolgens meer dan twee decennia bij concurrent Rabobank. In zijn laatste functie was hij directievoorzitter van Rabobank Achterhoek-Oost.
 
Hans Goorhuis - Taurus Corporate Finance
 
“Deze nieuwe functie biedt mij de mogelijkheid om mijn uitgebreide netwerk en mijn jarenlange bancaire ervaring in te zetten voor ondernemers. Juist deze contacten miste ik steeds meer in mijn functie bij de bank. De bancaire wereld wordt op dit moment gedomineerd door regelgeving en compliance vraagstukken, terwijl mijn hart meer ligt in het advies aan en de contacten met ondernemers” aldus Goorhuis over zijn overstap.
 
Over Taurus Corporate Finance
Taurus Corporate Finance is een full-service corporate finance-kantoor met vestigingen in Eibergen en Deventer. Het adviesbureau is ontstaan uit de fusie tussen de corporate finance takken van boutique adviesfirma’s BonsenReuling en ROS Managementregie.