Arjan Weernink wordt partner bij Taurus Corporate Finance

16 februari 2017 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Arjan Weernink is begin deze maand als partner toegetreden tot de maatschap van Taurus Corporate Finance. Weernink maakt de overstap van de Rabobank, waar hij meer dan zeven jaar werkzaam was.

Na het afronden van zijn studie commerciële economie begon Arjan Weernink (44) zijn loopbaan in de bankensector. Hij werkte maar liefst elf jaar voor de Rabobank in Enschede-Haaksbergen, waarna hij in 2006 de grootbank verruilde voor concurrent ING, waar hij zo’n drie jaar als Relationshipmanager Bedrijven & Instellingen werkzaam was. Na een korte periode verbonden te zijn geweest aan Dasko Koel- en Vriestransporten, als adjunct directeur, keerde hij begin 2010 terug naar de bancaire sector.

In zijn nieuwe rol gaat Weernink als partner aan de slag bij Taurus Corporate Finance, een boetiek M&A adviseur met kantoren in Deventer en Eibergen. Het adviesbedrijf helpt ondernemers met onder meer bedrijfsovernames, management buy-out, bedrijfsfinanciering, waardebepaling, management buy-in, zakelijke conflictbemiddeling en het binnenhalen van groeikapitaal.

Arjan Weernink - Taurus Corporate Finance

Met de toetreding van Weernink telt het team van Taurus Corporate Finance drie directeuren: Mark Eenink, Hans Goorhuis en Weernink zelf. De overige leden van het achtkoppige team zijn Terence van Bussel en Tim ten Beitel (beiden corporate finance adviseurs), Sanne Deunk-Freriks (jurist), Bert Veldman (specialist due diligence) en Dewi Supardjo (office manager).

Over zijn keuze en de kracht van Taurus Corporate Finance zegt hij: “Bij Taurus maak ik deel uit van een groeiend team van ervaren professionals met korte en informele lijnen naar onze klant. Bovendien werken wij samen met sterke strategische partners in de regio. We hebben alle specialismen in huis om het complexe proces van fusies en overnames volledig te begeleiden. Deze aanpak staat garant voor kwaliteit en klanttevredenheid.”