Bernadette Crijns versterkt HR adviesbureau Triceps

10 april 2013 Consultancy.nl

Bernadette Crijns heeft zich verbonden aan Triceps. De ervaren HR-manager heeft de afgelopen jaren als zelfstandig adviseur gewerkt (‘Coaching & Advies Bernadette Crijns’) op het gebied van HR advies en executive coaching. Daarvoor bekleedde ze diverse leidinggevende posities bij o.a. De Lage Landen, DHV en Philips. Crijns gaat binnen het HR adviesbureau haar HR-expertise inzetten als consultant, coach en interimmanager.

Crijns heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen Human Resources. Na een aantal jaar te hebben gewerkt als logopediste werkte ze tussen 1990 en 1999 als HR manager bij Philips Consumer Electronics. In 1999 maakte ze de overstap naar DHV, waar ze als Corporate Director Human Resources verantwoordelijk was voor de wereldwijde HR activiteiten van het ingenieurs- en adviesbureau. Na twee jaar bij financiële instelling De Lage Landen (EVP HR) besloot ze in 2008 om haar eigen wijndomein in Zuid-Limburg te ontplooien. Daarnaast werkt ze de afgelopen vijf jaar als zelfstandig adviseur.

“Ik heb een breed ervaringsgebied en ben op verschillende trajecten inzetbaar. Als executive coach kan ik managers, teams en directies begeleiden. Daarnaast kan ik bedrijven adviseren bij allerlei HRM vraagstukken en helpen bij het formuleren van HRM strategieën. Ook ben ik inzetbaar als (internationaal) interim HR manager” aldus Crijns.

Nieuws

Meer nieuws over