HR manager Harmen Stakenburg verbonden aan Triceps

29 januari 2013 Consultancy.nl

Harmen Stakenburg heeft zich verbonden aan Triceps. De ervaren HR-manager is afkomstig van Geesinknorba, waar hij de functie van HR Directeur bekleedde. Stakenburg gaat binnen het HR adviesbureau zijn HR-expertise inzetten als consultant, coach en interimmanager.

Stakenburg heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen Human Resources. In de jaren ’90 werkte hij voor diverse bedrijven als HR medewerker en vervolgens manager. In 2001 maakte hij de overstap naar Akzo Nobel, waar hij verantwoordelijk werd voor de HR activiteiten van de Business Units Salt en Energy. Vijf jaar later maakte hij de overstap naar staalproducent ArcelorMittal en medio 2008 werd hij benoemd tot HR Directeur van Geesinknorba, een producent uit Emmeloord, waar hij tot voor kort werkzaam was. Bij Geesinknorba heeft Harmen veel te maken gehad met fusies en overnames, het herstructureren van teams en organisaties, individueel en collectief ontslag en organisatieontwikkeling.

Harmen Stakenburg - Triceps

“Met de komst van Harmen binnen Triceps hebben we een HR-professional in huis die als geen ander weet hoe HR binnen organisaties kan bijdragen aan een positief klimaat in een down-turn market. We beschikken nu over een zeer ervaren HR-directeur die grote organisaties door roerige tijden heeft geleid en daarbij opvallende resultaten geboekt heeft” aldus Triceps in een persbericht.

Nieuws

Meer nieuws over