Ernst & Young partner van Dutch Technology Week

31 mei 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel

Vandaag wordt het startsein gegeven voor de ‘Dutch Technology Week’ (DTW). Met het event willen de initiatiefnemers de interesse in technologie verhogen, met als uiteindelijk doel om Nederland te positioneren als een wereldspeler in de technologie- en innovatiesector. Accountants en adviesorganisatie Ernst & Young heeft zich als partner verbonden aan de Dutch Technology Week.
 
De Dutch Technology Week wordt voor de 2e keer de georganiseerd en vindt plaats van 31 mei tot en met 7 juni. Professionals, scholieren, studenten en technologieliefhebbers kunnen tijdens deze week “ervaren hoe leuk en spannend het is om mee te werken aan uitvindingen die de wereld veranderen” aldus de organisatoren.
 
EY - Dutch Technology Week
 
Naast E&Y zijn onder andere ook ING, ASML, Philips en TNO sponsor van DTW 2013.
 
E&Y Technologie & Innovatie Evenement
In het kader van de partnership organiseert het adviesbureau op woensdag 5 juni van 15:00 – 21:00 het event ‘Technologie & Innovatie Evenement’. In een interactieve sessie – gebaseerd op een real life case – zullen de E&Y adviseurs in discussie gaan met deelnemers over de integratie van business met techniek & innovatie. Ook geeft voormalig minister-president en E&Y partner Jan-Peter Balkenende een keynote presentatie.
 
Het evenement is interessant voor technologieondernemingen, en dan met name voor de directie en de managers verantwoordelijk voor een business unit of functionele unit (finance, tax, HR, Internal Audit, Business Development).
 
Ontbijtsessies
Daarnaast faciliteren Ernst & Young experts ook diverse ontbijtsessies, waaronder op het gebied van mobiliteit (3 juni), subsidies & fiscale stimuleringsfaciliteiten (4 juni) en intellectual property (6 juni).