Accenture adviseurs krijgen KPN 4G mobiel internet

03 mei 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Accenture gaat gebruikmaken van 4G mobiel internet van KPN. Adviseurs en medewerkers van het internationale adviesbureau worden de komende weken uitgerust met de nieuwe technologie.
 
KPN zegt momenteel een 4G dekking te hebben van circa 25%. In februari werd Amsterdam en een deel van de noordelijke Randstad voorzien. Inmiddels heeft ook Den Haag dekking en onlangs is het telecombedrijf gestart met de uitrol in Rotterdam. In de zomer van dit jaar zou de helft van de bevolking 4G-bereik moeten hebben. Volgens planning zouden alle masten medio 2014 zijn voorzien van 4G-hardware.

Accenture - KPN 4G mobiel internet
 
“Accenture zet veel geavanceerde technologie in om medewerkers los van tijd en ruimte te laten werken. 4G stelt onze consultants in staat vanaf iedere locatie snel toegang te krijgen tot het bedrijfsnetwerk en communicatiemiddelen als voice- en videoconferencing optimaal te benutten. We willen dat onze medewerkers gebruik kunnen maken van de laatste technologieën en mobiele toepassingen. 4G hoort daar ook bij” aldus Xander Cinjee, IT Director bij Accenture.