Fleishman-Hillard SVP Marcel Baas naar Bouwfonds

27 maart 2013 Consultancy.nl

Marcel Baas (39) wordt per 1 april hoofd Communicatie van Bouwfonds Property Development. Hij is afkomstig van PR adviesbureau Fleishman-Hillard, waar hij het afgelopen jaar de functie van Senior Vice President Corporate Communications & Reputation Management bekleedde. In het verleden was Baas geruime tijd werkzaam in de adviesbranche voor Deloitte en Twynstra Gudde. De ervaren communicatie specialist wordt bij Bouwfonds verantwoordelijk voor de nationale en internationale communicatieactiviteiten.

Fleishman-Hillard
Bij Fleishman-Hillard was Marcel Baas verantwoordelijk voor het adviseren van nationale en internationale klanten op het gebied van identiteit en imago, interne communicatie en issuemanagement. Ook deed hij in 2012 onderzoek naar de impact van de crisis op de rol, betekenis en het belang van interne communicatie binnen ondernemingen. De uitkomsten hiervan zijn gepubliceerd in het boek ‘De nieuwe realiteit van interne communicatie’.

Communcatie-ervaring
Marcel Baas heeft in de afgelopen jaren ruime communicatie-ervaring opgedaan als communicatiedirecteur en -manager bij achtereenvolgens Deloitte, voetbalclub Ajax, Olympia Uitzendgroep en Twynstra Gudde. Hij begon zijn loopbaan als verslaggever/programmamaker bij KRO Reporter en KRO Netwerk.

Nieuws

Meer nieuws over