BearingPoint opent consultancykantoor in Oekraine

05 april 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

BearingPoint heeft een nieuw kantoor geopend in Oekraïne. Andrei Kriukov, partner bij het adviesbureau, is aangesteld als hoofd van de nieuwe vestiging. Hij zal direct rapporteren aan Natalia Krasnoperova, General Director van het Moskouse kantoor en verantwoordelijk voor Rusland en de voormalige Sovjet-staten.

De Oekraïnse markt is geen onbekend terrein voor BearingPoint. Op dit moment ondersteunt het bedrijf Metinvest, de grootste metal- en mijnfirma van het land, bij een grote bedrijfsprocessentransformatie.

Met het nieuwe kantoor in Oekraïne heeft BearingPoint op dit moment kantoren in zestien landen. Daarnaast is het adviesbureau door zijn partnerships met West Monroe Partners en ABeam Consulting ook in staat om diensten aan te bieden op de Noord-Amerikaanse en Aziatische markt.

BearingPoint - Oekraine

Volgens Peter Mockler, Managing Partner van BearingPoint, is de opening van het kantoor in een van de snelst groeiende markten in Oost-Europa van strategisch belang. “Toegang tot Oekraïne is een grote mijlpaal voor BearingPoint. Het nieuwe kantoor staat voor onze toewijding voor de Oekraïnse markt, en voor Rusland en het Gemenebest van Onafhankelijke Staten in het algemeen.”

“De beslissing om de activiteiten van BearingPoint uit te breiden naar Oekraïne is vooral gebaseerd op het potentieel dat we in de Oekraïnse markt zien, en het groeiende aantal projecten in de regio waaraan onze consultants werken. Onze aanwezigheid in Oekraïne zal een snelle reactie op de behoeften van onze klanten verder faciliteren”, voegde Natalia Krasnoperova toe.