Gabrielle Reijnen MD restructuring bij Alvarez & Marsal

21 november 2012 Consultancy.nl

Alvarez & Marsal Amsterdam heeft in oktober 2012 Gabrielle Reijnen benoemd tot Managing Director (MD) van het herstructureringsteam van het kantoor. Hiervoor werkte Reijnen als “Head of Corporate Coverage" bij de Nederlandse vestiging van Royal Bank of Scotland (RBS) en was ze lid van het managementteam van RBS Nederland.

Gabrielle Reijnen - Alvarez & Marsal

Gabrielle Reijnen werkt al twintig jaar in corporate en investment banking en heeft uitgebreide ervaring met capital structuring processen, fusie- en overnameadvies, schulden en equity capital markts.

In haar functie als Head Corporate Coverage werkte Reijnen vooral in capital structuring, event-driven financing, fusies en overnames, en risicomanagementsituaties. Voordat zij bij RBS kwam werken, was zij managing director van de energy- en resourcesafdeling van ABN Amro in Amsterdam. Daar gaf Reijnen advies over acquisition financing, refinancing en corporate finance. Tevens werkte ze bij ABN Amro zeven jaar op de afdeling corporate finance / M&A, en vijf jaar op de afdeling equity capital markets van ABN Amro Rothschild.

Gabrielle Reijnen studeerde bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en behaalde tevens een graad aan de Harvard Business School.

Nieuws

Meer nieuws over