Capgemini Run SAP-methode globaal gecertificeerd

25 februari 2013 Consultancy.nl

Capgemini is door SAP gecertificeerd als wereldwijde leverancier van oplossingsimplementaties op basis van de Run SAP*-methode. Het mondiale adviesbureau zal in 2013 in Noord-Amerika, Europa en Azië-Pacific deze methode verder integreren in de implementatiestandaarden. 

Het ICT adviesbureau is een expert op het gebied van SAP-oplossingen. Wereldwijd heeft Capgemini meer dan 11.500 werknemers die zich richten op SAP-oplossingen. 

Christophe Lacroix, senior vice-president en wereldwijd SAP partner executive bij Capgemini: “Deze wereldwijde certificering is een verdere erkenning van de samenwerking van Capgemini met SAP wereldwijde strategische alliantiepartner. Het onderstreept onze expertise met het implementeren van SAP-oplossingen voor onze klanten in zeer uiteenlopende branches. Dit resultaat komt bovenop onze recente lokale certificeringen verspreid over de wereld, waaronder Noord-Amerika, India en Nederland.” 

“De Run SAP-methode stelt klanten in staat de implementatie en het permanente beheer van processen voor ketenoplossingen te optimaliseren, waardoor ze het maximale kunnen halen uit oplossingen voor het beheer van de applicatielevenscyclus,” aldus Anja-Christina Bruehling, vice-president en hoofd van Global Partner Management and Training, Active Global Support, SAP. “Capgemini erkent de waarde die Run SAP biedt en we feliciteren hen met het behalen van een SAP-certificering als wereldwijde leverancier van oplossingsimplementaties aan de hand van de Run SAP-methode.” 

* Over Run SAP
Run SAP is een gefaseerde methode gebaseerd op diepe expertise. De methode is ontworpen om naast een gestandaardiseerde en beproefde implementatiemethode de best-practice processen, content, diensten, trainingen en middelen voor ketenoplossingen te bieden. De Run SAP-methode richt zich op applicatiebeheer, bedrijfsprocessen en de administratie van SAP-oplossingen. De methode beschrijft hoe de ondersteuning zou moeten worden geïmplementeerd in het ontwerp, de configuratie, de processen en optimalisatie van de levenscyclus. Aan de hand van best-practice documenten voor oplossingsprocessen laat de methode daarnaast zien hoe ketenoplossingen kunnen worden geïmplementeerd voor verschillende bedrijfsprocessen die op de software van SAP zijn gebaseerd. Run SAP is integraal onderdeel van de diensten van SAP Enterprise Support, en een holistisch ondersteuningsmodel, dat ontworpen is om doorlopende verbetering en succesvolle processen mogelijk te maken.

Nieuws

Meer nieuws over