Conclusion FIT genomineerd voor High Growth Awards 2012

19 november 2012 Consultancy.nl

Conclusion Future Infrastructure Technologies (FIT) is genomineerd voor de ‘High Growth Awards’. De business unit van zakelijke dienstverlener Conclusion is een van de 14 genomineerden uit de regio Midden-Nederland. De High Growth Awards is een jaarlijks terugkerende verkiezing voor Nederlandse ondernemingen die de afgelopen drie jaar flinke omzetgroei hebben gerealiseerd. 

De High Growth Awards wordt georganiseerd door Port4Growth en wordt ondersteund door Rabobank, accountants- en adviesbureau Grant Thornton en Philips. 

Conclusion FIT
Conclusion FIT heeft in de afgelopen jaren een bijzondere sterke groei doorgemaakt. In 2010 groeide de omzet met bijna 1300% en in 2011 was dit zelfs 1500%. Onlangs behaalde het IT consulting kantoor ook op basis van deze groeicijfers een 29ste plek in de Deloitte Techology Fast50. Conclusion FIT heeft circa 250 professionals in dienst en biedt ICT diensten bestaande uit Consultancy & Projects, Managed Services en Staffing. 

High Growth Awards
De High Growth Awards verkiezingen zijn regionaal georganiseerd. Er zijn zes regio’s: Noord-Nederland, Oost-Nederland, Midden-Nederland, Zuid-Nederland, Noord-Holland en Zuid-Holland. In elke regio komt er een winnaar uit de bus. Naast de regionale winnaars zijn er drie thema awards (Innoveren, Maken en Groeien). Ook wordt dit jaar voor het eerst een publieksprijs uitgereikt aan de onderneming die volgens de deelnemers en het eigen netwerk van de deelnemer als rolmodel geldt. 

Genomineerde bedrijven hebben een netto omzet van minimaal €3 miljoen en boekten over de afgelopen drie jaar een gemiddelde omzetgroei van ten minste 10%.

Bekendmaking winnaars
De winnaars worden op woensdag 28 november bekend gemaakt in het hoofdkantoor van Rabobank te Utrecht.

Nieuws

Meer nieuws over