Eva Remerie Commercieel Directeur Healthcare Accenture

03 mei 2010 Consultancy.nl

Accenture Nederland heeft Eva Remerie (44) benoemd tot Commercieel Directeur van de Healthcare tak. Zij is afkomstig van Siemens Nederland, waar ze de laatste vijf jaar werkte als Business Unit Manager voor Health Services. Eva Remerie wordt verantwoordelijk voor het vergroten van het marktaandeel en het realiseren van een significante groei van Accenture management consulting in de zorgsector. 

Eva Remerie over haar overstap naar het adviesbureau: “De bewezen positie van Accenture in technologische innovatie en de ontwikkelingen die het bedrijf doormaakt in de zorg, vormen voor mij een ideale combinatie. Ik hoop met mijn ervaring Accenture nog beter in de zorgmarkt te positioneren door op bedrijfsmatige manier naar de verbetering en het uitbestedingpotentieel van zorgprocessen te kijken. Hierbij kom mijn pioniersmentaliteit optimaal tot zijn recht. 

“Wij zijn verheugd dat Remerie onze gelederen komt versterken", zegt Geert van de Goor, Directeur Healthcare- en Public Services bij Accenture. Accenture wordt steeds actiever in de zorgmarkt, dus haar aanstelling past goed in onze groeistrategie. Remerie kent de markt en haar uitdagingen en heeft een bewezen track record. De aanvulling van Remerie zal onze groei een extra impuls geven en een aanzienlijke meerwaarde creëreen voor onze klanten.”

Over Eva Remerie
Eva Remerie heeft 15 jaar commerciële ervaring op het gebied van zorgconsulting en -technologie. De laatste vijf jaar werkte zij als Business Unit Manager voor Health Services bij Siemens Nederland. In de jaren daarvoor werkte Remerie bij hetzelfde bedrijf in diverse senior management functies. Daarnaast was zij tot voor kort bestuurslid van de Vereniging van organisaties voor ICT in de Zorg (OIZ). Remerie is van Duitse afkomst en heeft naast haar activiteiten in Nederland uitgebreide internationale ervaring opgedaan.

Nieuws

Meer nieuws over