Geert van den Goor hoofd van Accenture Overheidsgroep

28 augustus 2007 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Accenture heeft Geert van den Goor (38) benoemd tot hoofd van de Overheidsgroep in Nederland. Hij wordt per 1 september verantwoordelijk voor de dienstverlening van Accenture aan overheden en publieke instellingen in sectoren als defensie, onderwijs, sociale diensten, immigratie, justitie en veiligheid. 

De afgelopen jaren heeft de Overheidsgroep van Accenture Nederland een sterke groei doorgemaakt. Het adviesbureau is werkzaam bij o.a. de ministeries van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en Defensie. Daarnaast is Accenture betrokken bij meerdere overheidsprojecten waarbij ICT-oplossingen ingezet worden om de servicegerichtheid richting de burger te vergroten. De belangrijkste doelstelling van Van den Goor wordt om de huidige groei verder te versnellen en de dienstverlening verder uit te breiden om aan de groeiende vraag te voldoen. 

Geert van den Goor over zijn benoeming: “De Overheidsgroep van Accenture kenmerkt zich door het kunnen aanbieden van totaaloplossingen. Zij combineert analyse en strategie met kennis van ICT-oplossingen en operationele implementatie. Het is mijn ambitie om aan de hand van deze werkwijze onze positie de komende jaren verder te versterken". 

Over Geert van den Goor
Na afronding van zijn studie Informatica aan de Universiteit Nijmegen is Geert van den Goor in 1992 in dienst getreden van Accenture, waar hij in 2002 partner is geworden. In de eerste jaren van zijn carrière bij Accenture heeft Geert gewerkt voor overheden en ziekenhuizen, gevolgd door een periode waarin hij zich bezig heeft gehouden met complexe verander- en ICT-projecten bij een groot aantal bedrijven in de energiesector.