BearingPoint Caribbean Platinum partner Be Informed

08 februari 2013 Consultancy.nl

BearingPoint Caribbean mag zich sinds kort een ‘Platinum’ partner noemen van softwareleverancier Be Informed. Het adviesbureau ontving de certificering omdat het aantoonbaar klanten onafhankelijk kan adviseren op het gebied van het Be Informed business process platform. Ook is BearingPoint in staat om Be Informed implementaties “conform de richtlijnen en best practices” uit te voeren.
 
De Caribbean tak van BearingPoint werkt al jaren samen met Be Informed. In 2010 sloten ze een uitgebreide samenwerkingsovereenkomst voor het gezamenlijk bedienen van klanten in het Caribisch gebied. Ook hebben ze als onderdeel van de partnership een ‘Solution Centre’ opgezet, waar systemen voor Be Informed-klanten in Nederland en de V.S. worden onderhouden.
 
In 2011 ontwikkelde de partners een geheel nieuw Belastingsysteem voor de Belastingdienst Caribisch Nederland ter ondersteuning van de nieuwe heffings- en inningswetgeving. Deze eerste Europese aanbesteding in het Nederlands Caribisch gebied werd door branchevereniging ICT Office onderscheiden met de ICT Aanbesteding Award 2011. Daarnaast is er voor het Ministerie van SZW van Caribisch Nederland een Be Informed-systeem gerealiseerd dat de uitvoering van Onderstand (Bijstand) en Pensioenen ondersteunt. Ook zijn er opdrachten uitgevoerd bij de SVB Curaçao en de Belastingdienst Curaçao en lopen er nieuwe opdrachten onder andere op St Maarten.

Nieuws

Meer nieuws over