Jarno Droog sluit zich aan bij sectorspecialist Capstone Advisory

09 juli 2024 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Capstone Advisory, een boutique advieskantoor voor de financiële sector, heeft Jarno Droog benoemd tot managing partner.

Droog brengt 25 jaar ervaring in de consultancy en financiële dienstverlening met zich mee. De afgelopen zes jaar was hij Directeur Technology bij Synechron, waar hij een belangrijke bijdrage leverde aan de groei van de Technologie-praktijk.

Daarvoor bekleedde hij de rol van Directeur Banking bij Ordina en vervulde hij diverse technologiemanagementfuncties bij Banco Santander, DSB Bank en Rabobank.

Jarno Droog is benoemd tot managing partner bij Capstone Advisory

Jarno Droog is benoemd tot managing partner bij Capstone Advisory

Het in 2018 opgerichte Capstone Advisory ondersteunt opdrachtgevers met datavraagstukken, de implementatie van wet- en regelgeving en het uitvoeren van veranderprojecten. In zijn nieuwe rol krijgt Droog de leiding over de Technology-divisie.

“Financiële dienstverleners geven nu meer dan ooit prioriteit aan technologie, innovatie en digitale strategieën. Naarmate de technologie evolueert, willen zij leidend zijn. Capstone Advisory’s unieke mogelijkheden op het gebied van innovatie, advisory en technologie maken het mogelijk om klanten te helpen bij complete transformaties en het versnellen van vernieuwingen. Ik kijk ernaar uit om bij Capstone Advisory te werken en de technologische en digitale groei voor onze klanten te stimuleren”, laat hij weten.

Wisam Al-Zabari, Managing Partner bij Capstone Advisory, reageert verheugd op de komt van Droog: “Jarno’s uitgebreide ervaring en diepgaande kennis van technologische oplossingen zullen ons in staat stellen integrale en innovatieve oplossingen voor onze klanten te ontwikkelen. Zijn komst versterkt onze positie in de financiële sector aanzienlijk.”

Thomas de Vries, eveneens Managing Partner bij Capstone Advisory, voegt toe: “De toetreding van Jarno bevestigt onze reputatie als vertrouwde partner voor innovatieve dienstverlening aan banken, verzekeraars en pensioeninstellingen. Zijn expertise stelt ons in staat om onze ambitie in het technologisch domein verder vorm te geven en onze klanten nog beter te ondersteunen bij hun digitale transformatie.”