Turner & Townsend versterkt team met diverse groep new hires

02 juli 2024 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Turner & Townsend heeft zijn groeispurt van het eerste kwartaal weten door te zetten. Maar liefst acht nieuwe krachten zijn in het tweede kwartaal van 2024 aan boord gehaald.

Tussen maart en eind mei hebben Chantal Roos, Jerry Miller, Andrea Blokzijl, Stephen Godfrey, Meryam Ajari, Kavya Pal, Yorick Bottelier en Alexandra Wisniewska zich gevoegd bij het internationale project- en bouwkostenmanagementbureau.

Zij hebben zich aangesloten bij zo’n 150 collega’s in ons land (waaronder elf recente aanwinsten), werkzaam vanuit vestigingen in Amsterdam en Eindhoven.

Chantal Roos, Jerry Miller, Andrea Blokzijl, Stephen Godfrey, Meryam Ajari, Kavya Pal, Yorick Bottelier en Alexandra Wisniewska

V.l.n.r.: Chantal Roos, Jerry Miller, Andrea Blokzijl, Stephen Godfrey, Meryam Ajari, Kavya Pal, Yorick Bottelier en Alexandra Wisniewska

Stephen Godfrey is aangesteld als Project Director, met een focus op de markt voor datacenters. Hij werkte hiervoor voor ingenieursbureau Mace. Ook Jerry Miller heeft de overstap gemaakt vanuit Mace. Hij is benoemd tot Senior Project Manager binnen hetzelfde datacenters-team.

Yorick Bottelier is gestart in de rol van Senior Health & Safety Consultant. Hij maakt de overstap vanuit TSL. Andrea Blokzijl is in dienst getreden als Cost Manager. Zij komt over van het Nationaal Coördinator Groningen, waar ze actief was als kostendeskundige.

De recent afgestudeerden Alexandra Wisniewska (master aan de Rijksuniversiteit Groningen) en Kavya Pal (master aan de TU Delft) zijn gestart in de rol van Project Coordinator en Junior Consultant. Ook Meryam Ajari is als Junior Consultant ingestroomd. Zij werkte hiervoor als Policy Advisor Europese Zaken bij het Huis van de Nederlandse Provincies.

Tot slot is Chantal Roos gestart als Executive Assistant. Zij is afkomstig van chemiebedrijf Nobian.

Dennis de Wolf, directeur bij Turner & Townsend, over de uitbreiding: “Het is wederom gelukt om het team op verschillende niveaus te versterken. Geheel in lijn met onze filosofie combineren we ervaring met jong talent en een mooie diversiteit aan achtergronden. Hiermee behouden we de gewenste dynamiek en kennisniveaus en blijven we tegelijkertijd toekomstbestendig in een markt en een wereld rijk aan veranderingen.”

Turner & Townsend helpt opdrachtgevers in meer dan 50 landen bij het realiseren van complexe programma’s en projecten binnen de gebouwde omgeving. Denk aan de bouw van nieuwe panden, renovatie- en fit-out-trajecten en het verduurzamen van kantoren en commercieel vastgoed.