PwC benoemt zes nieuwe partners binnen Consulting, Deals en Strategy&

02 juli 2024 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profielen
Meer nieuws over

PwC heeft per begin deze maand zestien nieuwe partners benoemd, waaronder zes in de Advisory-praktijk.

Het aantal nieuwe partners is gelijk verdeeld over de drie divisies van PwC: vijf in de accountancypraktijk, vijf in de belastingadviespraktijk en vijf in de Advisory-praktijk.

Eén van de kersverse partners is actief binnen Strategy&, de strategieconsulting-business van PwC (het voormalige Booz & Company). Strategy& opereert autonoom en onder eigen merk in de markt, maar hangt formeel gezien onder de Advisory-paraplu van PwC.

PwC benoemt zes nieuwe partners in Consulting, Deals en Strategy&

Berco van Echtelt en Deepak Chadha zijn onderdeel van de service line Deals. Van Echtelt richt zich vooral op financieel boekenonderzoek (financial due diligence), terwijl Chadha zich bezighoudt met de technologiekant van transacties.

Binnen Consulting richten Ad van der Graaff en Mariska van Eckeveld zich op klanten in de financiële sector. Sander van Veldhuizen heeft een focus op de publieke sector.

Roderik van Houtert richt zich bij Strategy& op de financiële sector. Hij is gespecialiseerd in strategie-, kostenreductie- en target operating model-vraagstukken bij verzekeraars en intermediairs.

Veronique Roos, voorzitter van de Advisory-praktijk, is trots op de benoemingen van de nieuwe partners: “Het zijn professionals met passie voor hun vakgebied en ruime ervaring en kennis. Ze hebben laten zien klanten vanuit hun expertise op een innovatieve en impactvolle manier te adviseren.”

Bij PwC werken in Nederland ruim 5.300 medewerkers. Strategy& telt meer dan 100 strategieconsultants.