Baker Tilly voegt Onno Adriaansens toe aan partnerteam

20 juni 2024 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Baker Tilly heeft een nieuwe partner aan de gelederen toegevoegd: Onno Adriaansens.

De nieuwe vennoot is benoemd tot partner in de Tax Advisory-praktijk, waar hij zich vooral richt op de vastgoedsector. Hij sluit zich aan bij het kantoor in Utrecht.

Adriaansens maakt de overstap naar Baker Tilly vanuit branchegenoot RSM, waar hij sinds 2009 werkzaam was op het gebied van fiscale advisering en belastingadvies rondom vastgoed. Eerder werkte hij in de bancaire sector, zowel als fiscaal adviseur als in diverse managementfuncties.

Baker Tilly voegt Onno Adriaansens toe aan partnerteam

“Ik ken Baker Tilly uit de sector en zie ernaar uit om mij niet alleen voor de fiscale adviespraktijk, maar ook voor de verschillende servicelines in te zetten", aldus Adriaansens over zijn nieuwe uitdaging.

“Baker Tilly is een hele aantrekkelijke speler op de markt waar ik mij graag bij aansluit; zowel de groeidoelstellingen als de kernwaarden spreken mij zeer aan. Zelf heb ik een pragmatische manier van werken, waarbij verbinding, vertrouwen en verantwoordelijkheid vooropstaan. Ik verwacht daarmee bij te kunnen dragen aan het potentieel op het gebied van (fiscale) dienstverlening.”

Ronald Hoeksel, sinds begin 2021 de bestuursvoorzitter van Baker Tilly, laat weten: “Onno is een waardevolle versterking van Baker Tilly. Hij heeft laten zien dat hij succesvolle teams kan smeden en zijn kennis en ervaring sluiten uitstekend aan bij onze ambities. Namens alle collega’s heet ik Onno van harte welkom en ik wens hem veel succes.”

Baker Tilly heeft in Nederland bijna 1.000 medewerkers en vestigingen in 12 steden.