Hans Pluijgers wordt partner bij overnameadviseur Hogenhouck

20 juni 2024 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Hogenhouck heeft zijn partnerteam uitgebreid met Hans Pluijgers, die de vijfde vennoot wordt van de Haagse dealmaker.

Met de komst van Hans Pluijgers breidt Hogenhouck zijn werkterrein uit naar de staffingmarkt, een sector die snel consolideert en waar veel vraag is naar overnamebegeleiding.

“Hogenhouck richt zich van oudsher op technologisch georiënteerde bedrijven en sectoren. Met de komst van Hans brengen we focus aan het begeleiden en ondersteunen van ondernemers en bedrijven in de uitzend- en detacheringssector, evenals HR-services” zegt Mark van Beusekom, managing partner bij Hogenhouck.

Hans Pluijgers wordt partner bij overnameadviseur Hogenhouck

Pluijgers brengt meer dan 20 jaar ervaring in de sector mee naar zijn rol. Als bankier heeft hij bedrijven in de staffingmarkt strategisch geadviseerd en begeleid bij beursintroducties en kapitaalmarkttransacties. Daarnaast heeft hij een achtergrond als voormalig CFO en mede-eigenaar van een internationaal detacherings-, werving- en selectiebedrijf. De afgelopen jaren was Pluijgers onder meer actief als investeerder in start-ups.

“Hans heeft een uitstekend strategisch inzicht en een grondige kennis van kapitaalmarkttransacties. Zijn uitgebreide kennis en ervaring in de staffingsector is een belangrijke aanvulling voor ons team”, aldus Van Beusekom.

Pluijgers is bovendien een goede bekende van Hogenhouck. Hij is sinds de oprichting van het M&A-advieskantoor betrokken geweest als lid van de Raad van Advies.

“Ik heb mij aangesloten bij Hogenhouck om mijn passie voor ondernemen te combineren met het werken met ondernemers, bedrijven en investeerders. Ik hecht veel waarde aan het opbouwen van sterke relaties, het begeleiden van ondernemers bij hun groei en hen te ondersteunen bij hun zakelijke en persoonlijke ambities. Bij Hogenhouck kan ik mijn verantwoordelijkheid als medeondernemer volledig benutten en samenwerken met een team dat zich richt op ondernemers verder brengen”, zegt Pluijgers.