PROOF haalt Charlotte Jacobs-Hoffman aan boord als MT-lid

07 juni 2024 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Boutique consultancybureau PROOF heeft het managementteam uitgebreid met Charlotte Jacobs-Hoffman, die is benoemd tot business director en chief of staff.

Charlotte Jacobs-Hoffman is door managing director Sascha Becker aan boord gehaald om mee te helpen bouwen aan de verdere ontwikkeling van PROOF.

Het in Amsterdam gevestigde PROOF specialiseert zich in het bouwen van een onderscheidende employee experience, onder meer via thema’s als leiderschap, people-beleid, communicatie, en verandermanagement. Bij de firma werken zo’n 20 adviseurs.

PROOF haalt Charlotte Jacobs-Hoffman aan boord als MT-lid

Charlotte Jacobs-Hoffman en Sascha Becker

”We doen strategisch werk op het gebied van employee en leadership alignment. Voor organisaties in binnen- en buitenland op het snijvlak van communicatie, human resouces en marketing”, legt Becker uit.

Klanten van PROOF zijn onder meer Odido, De Volksbank, Holland Casino, SNS Bank, Royal FloraHolland, en Randstad.

In de rol van business director gaat Jacobs-Hoffman opdrachtgevers adviseren en coachen op het gebied van organisatietransformatie. Als chief of staff is ze verantwoordelijk voor het welzijn en de ontwikkeling van alle collega’s. “Ik ben heel blij met deze dubbelrol omdat ik heilig geloof in ‘practice what you preach’”, zegt Jacobs-Hoffman.

Zij maakt de overstap van Omnicom, waar ze actief was als head of people & culture en business director voor de service line talent & transformation. Eerder bekleedde ze HR-rollen bij onder meer dentsu, PwC, Basefarm, en Accenture.

Becker: “De HR-expertise van Charlotte zetten we niet alleen in voor onze opdrachtgevers maar ook om onze eigen employee journey te optimaliseren.”