HillFive benoemt Rienk van der Vaart tot partner energie en industrie

31 mei 2024 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Adviesbureau HillFive heeft Rienk van der Vaart benoemd tot partner met een focus op de sectoren energie en industrie.

Met een staat van dienst van meer dan twintig jaar in strategisch advies en operationele optimalisaties, brengt Van der Vaart uitgebreide kennis en ervaring mee in zijn nieuwe rol.

Hij werkte gedurende die twee decennia met name in interne adviesrollen – onder meer als continu verbeteraar bij Jacobs Douwe Egberts, als lean six sigma consultant bij Essent, als veranderconsultant bij RWE en als senior performance manager bij Attero. Ook begeleidde hij ruim acht jaar leiderschapswandeltochten in de Alpen voor de Foundation for Natural Leadership.

HillFive benoemt Rienk van der Vaart tot partner energie en industrie

Van der Vaart is sinds 2020 bij HillFive in dienst. In zijn nieuwe rol zal hij zich verder richten op het versterken van de marktpositie van HillFive en het uitbreiden van het dienstenportfolio, met name op het gebied strategische en transformatievraagstukken.

Zijn jarenlange ervaring in zowel industrie als energie, maakt hem “de ideale persoon” om HillFive en zijn opdrachtgevers te helpen bij “het navigeren door complexe bedrijfsvraagstukken en het stimuleren van groei op verschillende niveaus”, zo geeft HillFive aan.

Het in Zeist gevestigde bureau omschrijft Van der Vaarts benoeming tot partner als “een strategische zet die past binnen de ambitie om opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn met hoogwaardig en op maat gemaakt advies”.

HillFive telt twintig adviseurs die opdrachtgevers in uiteenlopende projecten en programma’s helpen bij het realiseren van transformatievraagstukken.