Advisory Services HQ breidt seniorteam uit met Cor Polling

31 mei 2024 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

HR-consultancybureau Advisory Services HQ heeft zijn seniorteam uitgebreid met Cor Polling.

De ervaren nieuwkomer begint formeel aanstaande maandag aan zijn nieuwe rol, waarin hij zich gaat richten op de begeleiding van digitale transformatievraagstukken binnen het HR-domain.

Polling brengt uitgebreide ervaring in het vak mee naar Advisory Services HQ. Hij werkte onder andere meer dan twintig jaar voor Capgemini en Capgemini Invent. De afgelopen jaren was hij actief als zelfstandig consultant.

Advisory Services HQ breidt seniorteam uit met Cor Polling

Bij Capgemini vervulde hij zowel HR-management- als HR-consultancyposities, met verantwoordelijkheid voor het ontwikkelen en implementeren van innovatieve HR-oplossingen voor grote internationale klanten. Als zelfstandige heeft Polling zijn expertise verder uitgebreid. Hij werkte aan projecten bij verschillende middelgrote bedrijven en multinationals.

Over zijn nieuwe uitdaging zegt Polling: “Ik ben enthousiast om deel uit te maken van een dynamisch en innovatief team als dat van Advisory Services HQ. Samen kunnen we organisaties helpen om hun HR-functie, de medewerkers, processen en het digitale HR-landschap verder te ontwikkelen en hen voor te bereiden op de toekomst.”

Jolanda Hidding, Partner bij Advisory Services HQ, is verheugd met de komst van de ervaren professional. “Zijn diepgaande kennis en uitgebreide ervaring op het gebied van digitale HR-transformatie zullen van onschatbare waarde zijn voor onze klanten. We kijken ernaar uit om samen met hem onze positie verder te versterken.”

Advisory Services HQ is de adviespraktijk van Services HQ, een bureau gespecialiseerd in HR-dienstverlening.