Talent&Pro benoemt twee bazen: Eric van Diest en Ronald Hensen

08 mei 2024 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Talent&Pro voert een wisseling van de wacht door aan de top. Per 1 juni krijgt de detacheerder twee bazen: Eric van Diest en Ronald Hensen.

Het bedrijf uit Utrecht wordt momenteel geleid door Steven Raaijmakers, die net zijn tienjarig jubileum bij Talent&Pro achter de rug heeft en sinds medio 2021 de functie van algemeen directeur bekleedt.

Op 1 juni geeft hij het stokje door aan het duo Eric van Diest en Ronald Hensen, die gezamenlijk de leiding over het bedrijf zullen voeren.

Talent&Pro benoemt twee bazen: Eric van Diest en Ronald Hensen

Eric van Diest en Ronald Hensen

Dagelijks heeft Talent&Pro meer dan 1.100 professionals werkzaam bij opdrachtgevers door het land, variërend van grote financiële instellingen tot overheden en startups. Het bureau detacheert jong talent en ervaren professionals.

Zowel van Diest als Hensen komt vanuit de eigen gelederen. “Ze hebben beiden een mooi trackrecord opgebouwd binnen Talent&Pro en werken al jarenlang succesvol samen in de directie”, aldus Raaijmakers.

Van Diest is inmiddels tien jaar aan boord bij Talent&Pro en stuurt al enkele jaren de operations-afdelingen aan. Hij is verantwoordelijk voor operations en marketing. Hensen is bijna twintig jaar geleden gestart als consultant en is doorgegroeid naar directielid, een rol waarin hij verantwoordelijk is voor finance, HR en commercie.

Talent&Pro is onderdeel van Redmore, een groep van adviesbureaus die verder bestaat uit Triple A – Risk Finance, Profource, ITDS, Vialegis en Agium. Redmore is op zijn beurt weer onderdeel van House of HR.