IG&H voegt RELEX supply chain-oplossingen toe aan retaildiensten

25 april 2024 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel

IG&H heeft een partnership gesloten met RELEX, een wereldwijde aanbieder van supply chain-platforms en -oplossingen.

Door de krachtenbundeling kan IG&H de supply chain-oplossingen van RELEX integreren binnen zijn proposities voor de retailsector, een van de vijf sectoren die het consultancykantoor bedient.

RELEX (hoofdkantoor in Finland) levert technologie-oplossingen aan meer dan 400 klanten overal ter wereld. Deze oplossingen worden gebruikt door producenten, groothandels en retailers.

IG&H voegt RELEX supply chain-oplossingen toe aan retaildiensten

Maarten Vaessen, Managing Director Retail bij IG&H, geeft aan dat het consultancybureau door het partnership zijn capaciteiten op het gebied van vraagplanning, merchandising, supply chain, assortment management, operations en voorraadbeheer kan versterken.

“We zijn verheugd om samen te werken met RELEX om onze retail- en supply chain-prestaties te verbeteren”, aldus Vaessen. “Onze gecombineerde expertise en innovatieve technologieën zullen klanten in staat stellen om complexe uitdagingen aan te vliegen, hun operaties te optimaliseren en duurzame groei te realiseren.”

Concrete voordelen die de twee partners bij hun gezamenlijke klanten willen realiseren zijn onder meer het verbeteren van de zichtbaarheid van producten binnen de supply chain, het waarborgen van een hogere productbeschikbaarheid en een hogere winstgevendheid voor de sales- en distributiekanalen.

“Onze samenwerking met IG&H onderstreept onze toewijding om onze klanten te helpen efficiënter te opereren, snel tastbare voordelen te realiseren en ondersteuning te bieden bij hun algehele strategieën voor retail en supply chain-planning”, stelt Bas van Lith, Sales Director voor de Benelux bij RELEX. 

IG&H voegt zich door de deal bij diverse andere adviespartners van RELEX, waaronder Argon & Co, Capgemini, CGI, PwC en Sopra Steria.