Zes nieuwe partners voor BearingPoint Consulting

02 juni 2011 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Management consulting en IT consulting kantoor BearingPoint heeft per 1 juni 2011 zes nieuwe partners benoemd. Met de nieuwe benoemingen telt het adviesbureau 138 partners. De nieuwe partners zijn: Elisabeth Denner, Axelle Paquer en Jérôme Martin (Frankrijk), Christian Bruck (Oostenrijk), Stefan Lauritzen (Duitsland) en Alexander Zuzukin (Rusland).

Bearingpoint Consulting

Managing Partner van BearingPoint Nederland is Charles de Monchy.

“Het is mij een waar genoegen om de aanstelling van zes nieuwe partners en de uitbreiding van ons partnerschap aan te kondigen. Dit is een grote stap voor ons bedrijf, zowel op nationale als internationale basis”, zegt Peter Mockler, Managing Partner van BearingPoint. “Ieder van hen heeft theorie op topniveau toegepast om echte klantwaarde te creëren. Ze hebben veel ervaring en excellente knowhow, in combinatie met de juiste hoeveelheid ondernemend denkvermogen. Het nieuwe team zal onze consultingdiensten op succesvolle wijze uitbreiden en vooruit stuwen – voor onze cliënten en voor ons bedrijf.” 

Twee jaar geleden kocht het Europese Management Team van BearingPoint het adviesbureau terug via een management buy-out.