Deloitte benoemt wereldwijd meer dan 500 Partners

11 augustus 2011 Consultancy.nl

Deloitte, de grootste zakelijke dienstverlener ter wereld, heeft in het nieuwe financiële jaar meer dan 500 nieuwe partners benoemd. De wereldwijde aanstellingen onthullen de ambitie van het Big Four-adviesbureau om PwC voor te blijven als de grootste wereldwijde zakelijke dienstverlener.

Vorig jaar werd bekend dat Deloitte voor het eerst in haar geschiedenis concurrent PwC is gepasseerd als de grootste wereldwijde zakelijke dienstverlener, zowel qua omzet als aantal medewerkers.

Deloitte UK
De Engelse praktijk van Deloitte heeft 63 adviseurs gepromoveerd tot het niveau van Partner. Dit brengt het totale aantal partners op 953, waarvan 711 equity partners zijn. De nieuwe partners zullen binnen de vier belangrijkste gebieden van het bedrijf werken – Audit, Tax, Consulting en Financial Advisory.

Deloitte Australië
Deloitte Australië kondigde aan dat het maar liefst 102 nieuwe partners zal benoemen – een toename van bijna 25% ten opzichte van vorig jaar. Nadat de nieuwe partners zijn geïnstalleerd zal de firma in totaal 512 partners hebben en meer dan 5,500 medewerkers. Australië is, samen met de BRIC-landen en de opkomende markten, een van Deloitte’s belangrijkste groeifocus in de komende jaren.

Deloitte Nederland
De Nederlandse tak van Deloitte maakt partnerpromoties niet extern bekend.

Overige belangrijke benoemingen
Naast de talloze partnerpromoties wereldwijd heeft Deloitte tevens grote veranderingen in de directie doorgevoerd. Zo is Barry Salzberg per 1 juni de nieuwe wereldwijde CEO van Deloitte. De nieuwe topman van Deloitte Consulting is Jim Moffatt. Hij vervangt Punit Renjen, die is benoemd tot de CEO van Deloitte VS. Roger Dassen, bestuursvoorzitter van Deloitte Nederland, is per 1 juni 2011 benoemd tot Global Managing Director Clients, Services and Talent binnen het wereldwijde Executive Committee van Deloitte.

Nieuws

Meer nieuws over