Marijke Ploegman van Deloitte naar KPMG Plexus

04 januari 2013 Consultancy.nl

Marijke Ploegman heeft per 1 janauri 2013 de overstap gemaakt van Deloitte Consulting naar KPMG Plexus, de zorgadviestak van Big4 concurrent KPMG. Ploegman heeft binnen Deloitte ruime ervaring opgebouwd in de zorgmarkt, waaronder met de invoering van de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO), de invoering van de AWBZ en de decentralisatie van de Jeugdzorg.
 
Na het afronden van de studie Bedrijfseconomie aan de Haagse Hogeschool begon Marijke Ploegman haar loopbaan bij de consulting praktijk van Deloitte. In de afgelopen 8,5 jaar werkte ze aan diverse opdrachten op het gebied van projectmanagement, strategische beleidsadvisering, beleidsonderzoek en strategische verkenningen bij Rijksoverheid, gemeenten, aanbieders en zorgkantoren.
 
KPMG Plexus
In juni 2011 werd bekend dat KPMG overeenstemming had bereikt voor de overname van niche zorgadviesbureau Plexus. Met circa 40 consultants in dienst was Plexus een van de grootste zorgadviesbureau’s van Nederland. Plexus werd geïntegreerd in KPMG Health, KPMG’s industry praktijk onder leiding van voormalig minister Wouter Bos dat zich richt op de zorgmarkt.

Nieuws

Meer nieuws over