Roel van der Sar Sr. Manager bij BDO Corporate Finance

15 september 2012 Consultancy.nl

Roel van der Sar (38) is per 1 september 2012 benoemd tot Senior Manager corporate finance bij BDO Consultants. Hij is afkomstig van Van Lanschot Bankiers, waar hij werkzaam was als Manager Structured & Leveraged Finance. Binnen BDO Consultants gaat zich bezighouden met de uitbouw van de debt advisory discipline.
 
De debt advisory praktijk van het adviesbureau assisteert opdrachtgevers bij enerzijds herfinancieringen en anderzijds het aantrekken van groei- en acquisitiefinancieringen. De werkzaamheden omvatten een breed pallet van diensten. Dit varieert van een korte scan van de huidige financieringsdocumentatie en derivatencontracten tot en met het schrijven van een compleet financieringsmemorandum en de onderhandelingen met financiële instellingen
 
Over Roel van der Sar
Roel heeft jarenlange ervaring met Structured & Leveraged Finance. In 2008 was hij onder meer betrokken bij de carve out van Twinpack uit een Belgisch beursfonds, Palladyne uit Old Mutual Group en de verkoop van Readershouse aan Van den Ende & Deitmers. Daarnaast was hij betrokken bij de vermogensherstructureringen van vandervalk+degroot (reinigingsdiensten), Credit-Yard (Risk- en Credit Management) en Schoevers (opleidingen).

Nieuws

Meer nieuws over