Managementadviesbureau JBR koopt Solveigh Nederland

20 november 2012 Consultancy.nl

JBR, een middelgroot adviesbureau uit Zeist, heeft begin oktober branchegenoot Solveigh Corporate Development (Solveigh) overgenomen. JBR heeft de Nederlandse activiteiten gekocht, gevestigd in Rotterdam. De Chinese activiteiten van Solveigh gaan, vanuit Hong Kong en Beijing, autonoom verder. Door de overname vormen JBR en Solveigh Nederland samen een van de grootste onafhankelijke spelers in de Nederlandse markt voor fusies en overnames (~40 adviseurs).

JBR koopt Solveigh Nederland
 
Solveigh is in 1998 opgericht door Ernst Jan Kruis. In de afgelopen 14 jaar is het corporate finance adviesbureau gegroeid tot een team van circa 10 consultants. In 2005 opende Solveigh een kantoor in China, die sindsdien sterk is gegroeid. De oprichter van Solveigh, Ernst Jan Kruis, blijft vanuit China verantwoordelijk voor de activiteiten in Azie.
 
“Wij zijn verheugd met deze stap onze praktijk in Nederland, alsmede ons internationale netwerk verder uit te breiden en hopen de wereldwijde kennis en connecties ten volle aan te wenden voor het welbevinden van onze klanten” aldus Kees van Biert, partner bij JBR.

Nieuws

Meer nieuws over